Dobrodošli na AGUS PROM web stranicu
Knjigovodstvene i računovodstvene usluge

08:00 – 12:00

Ponedjeljak - Petak

Bana Josipa Jelačića 39,

10450 Jastrebarsko
01/6282 700
01/6284 700

O nama

Društvo s ograničenom odgovornošću AGUS-PROM  osnovano je u prosincu 1992.godine s osnovnom djelatnošću pružanja računovodstvenih usluga trgovačkim društvima i obrtima.

Danas zapošljavamo 6 djelatnika, uglavnom mlađih. Dio je završio fakultet, te se dalje usavršavaju. Naš tim ima jednog ovlaštenog računovođu a školuju se i dalje.

Bavimo se pružanjem usluga domaćim i inozemnim tvrtkama i obrtima. Naši klijenti posluju u područjima različitih zakonodavstava. Računovodstvo vodimo po hrvatskim i međunarodnim standardima. Naše usluge obavljamo u našem prostoru i pri tome se koristimo svojim računovodstvenim programom, vodeći računa da su klijentima uvijek dostupni  ažurni podaci, izvješća i informacije.

Kvalitetnom uslugom i profesionalnim odnosom nastojimo u svemu biti dio tima naših klijenata, a dugogodišnjim pružanjem usluga istim klijentima, to i dokazujemo.

onama

Naša misija

Misija trgovačkog društva AGUS-PROM d.o.o. je biti pouzdan  partner na području računovodstvenih, financijskih i savjetodavnih usluga. Naš prioritet je ulaganje u stalno usavršavanje naših djelatnika.

Već 23 godine svojim iskustvom i znanjem nastojimo povećati standarde usluga koje pružamo klijentima.

Naš tim

jzmajlovic

Jadranka Zmajlović

zaposlenik4

Ana Fabijanić

zaposlenik1

Ana Svoboda

zaposlenik2

Lidija Budinšćak

zaposlenik3

Kristina Novosel

Top