Dobrodošli na AGUS PROM web stranicu
Knjigovodstvene i računovodstvene usluge

08:00 – 12:00

Ponedjeljak - Petak

Bana Josipa Jelačića 39,

10450 Jastrebarsko
01/6282 700
01/6284 700

Klijenti

Transport i logistika

Ovaj sektor obuhvaća ključnu ulogu u opskrbnom lancu jer omogućava protok roba, usluga i ljudskih resursa pa je poslovni proces vrlo složen i zahtjeva kompliciran računovodstveni pristup koji se temelji na pouzdanim informacijama.

AGUS-PROM je pouzdan partner u osiguranju podrške ključnih poslovnih procesa te je na taj način pouzdan član tima logističkih tvrtki.

Usluge

Sektor ugostiteljskih, graditeljskih, telekomunikacijskih, usluga  maloprodaje, zdravstvenih i odvjetničkih usluga,  obilježavaju stalne promjene propisa kao i promjene u zahtjevima potrošača.

Stalne promjene su istovremeno prijetnja i izazov koji zahtjeva valjanu računovodstvenu podršku pa je AGUS-PROM od svojeg osnutka partner klijentima toga sektora.

Tehnologija

U svakodnevnom životu kao i u svim granama gospodarstva prisutna je tehnologija i zahtjeva pravodoban i stabilan računovodstveni pristup.

AGUS-PROM i u ovom dijelu nudi usluge unutar poslovnog procesa.

Proizvodnja

Ovaj sektor obilježavaju značajna ulaganja u proizvodnju i markenting,  dok se na ostale procese primjenjuju računovodstveni standardi koji se odnose na proizvodnju i trgovinu.

 

AGUS-PROM pruža usluge društvnima i obrtima kojima prevladavaju poznata imena proizvodnje vina ali i druga proizvodnja namijenjena svjetskom tržištu.

meeting_client
Top